Tripje4 & de Goeie en zijn Bad

Die lezers,

alweer een berichtje van uw favoriete producent van free-ass!

Tripje4: Er wordt in de BrainDrain veel verwezen naar de hersenonderdelen. Dat is nogal logisch: het speelt zich allemaal af in de hersenen van de Bedenker. Er zijn vier grote delen: 1° de Bovenstad oftewel Noenft&Emos - oftewel de Neocortex in neurologisch jargon; 2° de Onderstad of Limbo; 3° de catacomben; 4° het stadspark. (Over die laatste twee later meer.)

Vandaag geef ik mee dat de Onderstad of Limbo een verwijzing is naar het Limbische systeem, dat zo'n beetje de aandrijver is van onze meer instinctieve driften (enzo) en dat daar zich dus ook 'dingen' als angst, agressie, sexsdrang en plezierzucht bevinden. Vandaar dat er ook vier 'maffia'-bendes zijn in de BrainDrain (de Fam Four), die telkens deze driften personifiëren. Ik denk dat je zelf wel kan raden wat onze Ringo Big Banano personifiëert. En als je 'De Vleugelman' goed las, weet je voor welke drift Paul Il Little Bambino staat. De twee volgenden zijn trouwens John Rambo Colombo en Epic Georgetta. Zal ik in een later tripje eens uit de doeken doen.

En om mijn aankondiging van mijn tweede boek te vervolledigen: mijn zesde verhaal zal zich afspelen in de Koeienjongens in de Wanen Plot, met onder andere Klïent Oostbos, de premiejager, in een grote rol, en veel geschiet en gevloek. En er dwalen ook een paar naïeve Amerikanen rond in deze aflevering, die trouwens 'de goede, zijn bad en de lelijke' zal heten (of zoiets). Het kan ook 'de lelijke nam eens een goed bad' zijn. Het zal sowieso cool worden!

Voilà, plicht vervuld. Jullie weten weer wat meer.

Moge de dope vloeien in u, altijd!

Ill O.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Tripje4 & de Goeie en zijn Bad

Tripje7: Ik ken kung fu. Hij woont over mij.

Tripje6: Nigezunde Freund van de Orde der Krimpers

Tripje5: John & Georgetta

Tripje4 & de Goeie en zijn Bad

Tripje3 & Mega Tietch